Faq

Antwoord op vaak gestelde vragen over nestkasten en voederhuizen;

Kan ik de nestkasten of voederhuisje ook eerst komen bekijken of ophalen?

Vanzelfsprekend kunt u ook komen kijken zonder koopverplichting. Neemt u contact op voor het maken van een afspraak. Alle nestkasten en voederhuisjes kunnen, na afspraak, ook worden opgehaald in Hoevelaken.

Hoe gaat het met de bestelling

Via het contactformulier kunt u aangeven wat en hoeveel u wilt bestellen. U ontvangt van ons binnen 1-24 uur een reactie met betaal- of ophaalinformatie. Zodra u op verzenden klikt in het contactformulier wordt het formulier blanco en staat er onder of bovenin uw browser “Uw bericht werd succesvol verzonden”.

Hoe gaat het met de verzending

Verzending is mogelijk voor alle nestkasten en geschiedt met PostNL

Voor kleinere nestkasten bedragen de verzendkosten € 7,00 en voor grotere nestkasten of meerdere aantallen kleine nestkasten (totaal gewicht meer dan 10 kilo, maar minder dan 20 kilo) € 15,00. Grotere volumes/gewicht wordt afhankelijk van uw bestelling geoffreerd.

Voederhuisjes kunnen in sommige gevallen tegen vergoeding bezorgd worden, afhankelijk van de regio. Helaas zijn deze te groot en te zwaar om te kunnen verzenden.

Hoe gaat het met de betaling?

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een email met de gegevens voor de betaling en afhandeling. Zodra uw betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling verzendklaar gemaakt en naar PostNL gebracht voor verzending.